Saavutettavuusseloste

Kehityspoliittinen toimikunta pyrkii takaamaan www.kehityspoliittinentoimikunta.fi -sivuston saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamista koskevan lain 306/2019 mukaisesti.

Saavutettavuusseloste koskee www.kehityspoliittinentoimikunta.fi -sivustoa.

Vaatimusten täyttäminen

Kehityspoliittisen toimikunnan verkkosivusto täyttää Lain digitaalisten palvelujen tarjoamisesta 306/2019 vaatimukset vain osittain. Vaatimusten noudattamatta jättämiset mainitaan alla kohdassa Ei-saavutettava sisältö.

Ei-saavutettava sisältö

Sivustosta julkaistaan kokonaan uusi versio loppuvuodesta 2020. Uudessa versiossa saavutettavuusvaatimukset ovat lähtökohtaisesti huomioitu. Uuden sivuston saavutettavuuden tila arvioidaan ja kerrotaan julkaisun yhteydessä sen saavutettavuusselosteessa.

Nykyisellä sivustolla saattaa olla saavutettavuuspuutteita. Niitä ei ole käyty tarkemmin läpi tai korjauksia suunniteltu, koska sivusto on kokonaisuudessaan uudistumassa lähiaikoina.

Pyydämme ottamaan yhteyttä jäljemmän Palaute ja yhteystiedot- kohdan mukaisesti, mikäli tarvitset jotakin sisältöä saavutettavassa muodossa ennen uuden version julkaisua.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Seloste on tehty 23.9.2020.

Palaute ja yhteystiedot

Huomasitko saavutettavuuspuutteen? Ilmoita siitä meille ja pyrimme korjaamaan ongelman ensi tilassa!

Voit ottaa yhteyttä sähköpostilla. Kerro palautteessasi mitä sivustoa palautteesi koskee.

  • sähköpostilla: kirjaamo.um[at]formin.fi

Täytäntöönpanomenettely

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston saavutettavuusvaatimukset.fi-sivustolla kerrotaan, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto,
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö