DEVELOPMENT COOPERATION AND HIGHER EDUCATION -seminaari

20.11.2012

Kehityspoliittinen toimikunta on mukana järjestämässä Suomalais-ruotsalaisen korkeakoulu- ja tiedepoliittisen keskustelusarjan 6. osaa 19. – 20.11.2012 Hanasaaren ruotsalais-suomalaisessa kulttuurikeskuksessa.

130 asiantuntijaa Suomesta, Ruotsista ja kansainvälisistä organisaatioista kokoontuu Hanasaareen keskustelemaan korkeakoulujen mahdollisuuksista vaikuttaa globaaleihin ongelmiin sekä korkeakoulutuksen ja tutkimuksen roolista kehitysyhteistyössä. Konferenssin tavoitteena on Suomen uuden kehityspoliittisen toimintasuunnitelman pohjalta edistää suomalaisten ja ruotsalaisten välistä korkeakouluyhteistyötä kehittyvien maiden kanssa. Konferenssissa juhlistetaan myös yliopistojen kehitysyhteistyöverkosto UniPID:in 10 vuotista taivalta.

Konferenssin järjestävät yhteistyössä UniPID, Kehityspoliittinen toimikunta, Högskoleverket, Åbo Akademi, Suomalais-ruotsalainen kulttuuirahasto ja Hanasaari – ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus yhteistyössä opetus- ja kulttuuriministeriön sekä Ruotsin opetusministeriön kanssa.

Takaisin listaukseen